DESPRE MINE

Salut, sunt Luci, locuiesc în București și sunt fotograf profesionist. Deși am transformat fotografia din simplă pasiune în profesie din care îmi câștig existența, pentru mine fotografia nu este doar un job, de care să fug când sunt liber sau în vacanță. Ci dimpotrivă, îmi place să am mereu camera la mine, să creez sau să surprind ceva nou în fiecare zi. De cele mai multe ori îmi planific chiar și vacanțele în funcție de oportunitățile fotografice. Pentru că în primul rând fotografia este o pasiune. O pasiune în care am investit sute de nopți nedormite, din dorința de a mă perfecționa și a crea imagini perfecte. O pasiune născută din dragostea de frumos, pe care încerc să-l surprind în fiecare fotografie. De aceea sunt dispus întotdeauna să fac eforturi considerabile pentru a obține imagini memorabile.

Îmi place să mă mențin tot timpul într-un ritm alert, pentru că atunci sunt cel mai productiv. Acesta e un avantaj pentru mine în special la evenimente, când sunt atâtea de fotografiat și se întâmplă atât de multe lucruri într-un interval atât de scurt, încât dacă iei o pauză sigur ratezi ceva important.

Încerc tot timpul să învăț ceva nou sau să exersez tehnici noi. De cele mai multe ori, când editez am pe monitorul secundar tutoriale. Chiar și în metrou încerc să fiu productiv. De obicei citesc articole din domeniu sau răspund la emailuri. În rarele ocazii când nu am ce face, tot îmi găsesc ceva de lucru: niște poze mai vechi pe care nu am apucat niciodată să le editez, o pagină nouă la site, sau măcar un tutorial nou. Am foarte puțin timp și încerc să îl eficientizez la maximum. Unii cunoscuți zic despre mine că sunt un workaholic. Eu prefer să zic că sunt pasionat. Iar atunci când ești pasionat de ceva, munca și învățătura devin o plăcere.

Pe lânga fotografie, mă mai pricep și la programare, în special în zona dezvoltării web. Mă pot mândri cu faptul că acest site este dezvoltat în întregime de mine. Uneori realizez și siteuri la comanda pentru diferiți clienți.

Dacă ai ajuns aici înseamnă cel mai probabil că ți-a plăcut ce fac și ai vrea să ne cunoaștem. Cel mai simplu mod de a da de mine este să urmezi una din metodele de pe pagina CONTACT.

11377312 901155316592984 8657012563103496814 n - Despre mine